Om permolvik.no

Om permolvik.no

 Jeg er født i 1942, og er  utdannet kokk og stuert/Forpleiningssjef. Etter mer enn 30 års fartstid i utenriksfart, er det nå  pensjonist tilværelse i Fyllingsdalen,  med fotografering /data og musikk som hobby. 

På dennePer Molvik
bloggen vil jeg vise  bilder som jeg liker å ta. Det blir mye hverdagsbilder fra min vandring gatelangs, og ellers rundt omkring.  Bergen er kjent for eldre bydeler med gamle trehus og små trange gater som vi kaller Smitt og Smau. Jeg fotograferer også for Bymuseet i Bergen, og da spesielt HORDAMUSEET, hvor jeg er frivelig «ansatt» som fotograf. Av andre ting, så  har jeg også fotball fotografering, hvor jeg i dag  følger og fotograferer  noen av fotball lagene til Vadmyra IL. 

  English summarize:    

I was born in 1942.  After education as chief cook and chief Steward  I worked on ships in foreign trade, world wide for more than 30 years. Now it’s retirement in Fyllingsdalen, with photography / computer and music as a hobby.  

 On this blog I will showcase pictures that I like to take. There are a lot of everyday images, nature, and otherwise from my walk along the streets. Bergen is known for older neighborhoods with old wooden houses and narrow streets that we call «Smitt og Smau»